fredag 19 augusti 2011

Hälsa & vikt

Jag har alltid varit emot att väga mig. Om man känner att man vill gå ner i vikt så gör man något åt det och om man känner sig nöjd så lever man som man brukar. När min kille sa att han skulle köpa en speciell wi-fi våg så var jag väldigt anti detta, men nu eftersom den står här hemma så kan jag inte låta bli att väga mig titt som tätt... Vågen är lite mer "high tech" då man kan se både vikt, BMI, fettmassa och muskelmassa. Jag vill använda den främst för att jag helt enkelt är nyfiken på mina träningsframsteg och se hur mycket muskler jag bygger osv. Som ni vet går jag efter GI, vilket har gjort att jag mår mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Jag är inte efter att bli pinnsmal, bara gå ner så jag kan få synliga muskler nu när jag börjat träna. Jag vill ha en snygg, kvinnlig kropp med lätt synliga muskler så man ser att "hon tränar och håller sig i form". Dessutom vill jag förbättra min kondition för att orka mer. Jag strävar även efter att bli T A J T ;)

Jag skriver ofta om min träning och matvanor i bloggen då jag själv vill se mina framsteg, och om ni tycker det är roligt att läsa är det ett stort plus. Om du nu mår dåligt över det eller tycker det är tråkigt så bör du inte läsa. Jag vill inte "trigga" någon att gå ner i vikt, bara tipsa er om att bli mer hälsosamma och tänka på er själva. Skriv gärna en kommentar eller två om vad du vill höra mer/mindre här i bloggen. Alla kommentarer värmer i mitt hjärta

En kompis berättade för mig att hennes syster hade fått ett epileptiskt anfall och hamnat så sjukan för att hon ätit för lite kolhydrater! Hon varnade mig, vilket jag är tacksam över, men jag är inte rädd att det ska hända mig. Hennes syster måste ha ätit extremt lite kolhydrater för att få ett sådant anfall. Jag äter inte lite mat, utan helst 5 mål om dagen men då med mindre kolhydrater och socker än vad jag gjorde tidigare. Min "startvikt" började på 66 kg, idag väger jag 61,8 kg. Jag hade mycket problem med magen innan jag började med GI, nu har jag inga problem överhuvudtaget vilket är underbart skönt!

GI är en livsstil - INGEN bantningsdiet! Kom ihåg det.

KRAM :gubb:

1 kommentar:

  1. Jag tycker det är intressant att läsa om träning och kost dock tycker jag det är jättejobbigt att läsa siffror.

    Sen kan jag inte förstå att du som ser så tajt ut vill "tajta" till dig. Du är ju verkligen jättefin Jenny, fler minuskilon tror inte jag leder till det bättre. Självklart är det bra med bra mat och träning men jag tycker ändå du ska vara försiktig ur den aspekten att det är så lätt att fastna i ett fixerat tänkande. Även om man inte alls tror att det ska bli så.

    Kram fin!

    SvaraRadera