torsdag 28 juli 2011

Huvudvärk

En sak är säker. Det är dyrt med GI. Vi handlade mat för nästan 3000:- igår (!)
Nu när sockret håller på att försvinna ur kroppen så har jag fått extrem huvudvärk, är det normalt? Känner mig typ bakis fast jag inte druckit en droppe alkohol sedan semesterns slut. Jag ska försöka hålla ut. Det kommer bli bättre.

Jobbar kväll idag, så det får bli en liten joggingrunda senare på förmiddagen.
Kunde inte somna om eftersom sambon kom och frågade hela tiden vad han får och inte får äta till frukost. Han ville såklart också vara med på rivstart, vilket jag inte tror han kommer att hålla då han älskar öl och chips, haha. Men vi får se, ska försöka informera honom lite mer om det hela.

Förhoppningsvis blir det en trip till IKEA på lördag :)
Då ska jag passa på att köpa en del saker till köket och garderoben (måste få ordning på alla saker som ligger överallt). Tyvärr tyckte inte killen om huvudgaveln som jag skrivit som tidigare, så det blir troligen inget köp där, buhu :(

Vad är era planer för dagen?
KRAM

2 kommentarer:

  1. Jag började också på Gi mer eller mindre för några dagar sen, inget socker över huvudtaget. Efter första dagen var jag så jävla förbannad på allt och alla, jag grät till sömn på riktigt! Och det var sokcret som talde! Läskigt, men nu känner jag redan efter fyra dagar att jag har så mycket mer energi och mår bättre! Lite huvudvärk får man nog, det är ju en process av slaggprodukter bland annat. Ju mer sytom man har när man byter ut socker mot något hälsosammare, desto större behov hade din kropp av det! Stå ut minst en veckan, det kommer vara så värt det!!!

    Förresten vad handlade ni som va SÅ dyrt? jag tycker typ tvärt om ;)

    SvaraRadera
  2. Pinkypanky - Jag har inte haft så mycket biverkningar faktiskt, "bara" huvudvärk. Men som sagt har jag inte druckit så mkt läsk, ätit smågodis och så vidare... Min last är nog glass, öl/vin och potatis/pasta. Det är riktigt läskigt att man känner när sockret "försvinner", jag har redan gått ner 1kg och det är bara på 4 dagar! Jag ska nog hålla på mer än en vecka, men vill komma igång med träningen så kan inte hålla på med rivstart mer än 1 månad tror jag.

    Vi köpte extremt mycket mat! Mkt fullkornsprodukter och kött av olika slag, valde ekologiskt före vanliga produkter. Det kanske var där skon klämde :p Men nu vet jag till nästa storhandling vad jag bör och inte bör köpa.

    SvaraRadera